Kalakeitto itämainen

Pilko sipuli, porkkanat, perunat, lanttu, paprika ja gaffir-limen 4 lehteä.

Freesaa niitä oliiviöljyssä.

Lisää 3 ruokalusikallista karria.

Freesaa hetki.

Lisää kaksi litraa kiehuvaa vettä.

Lisää sulatejuusto kiehuvaan nesteeseen.

Hauduta vihannekset kypsiksi.

Lisää seitipalat ja hauduta 5 minuuttia.

Lisää hakattua korianteria ja persiljaa.

Tarkista suola.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 419 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seitifilee, Alaskan, pakaste, Lidl350g270kcal59.5g0g3.5g0g
Sipuli (kuorittu)88g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Vesi, vesijohtovesi 583g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g175g105kcal2.6g22.8g0.2g1.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g58g16kcal0.4g3.5g0.1g1.5g
Juusto, kevyt sulatejuusto, Pirkka 1 rkl117g198kcal21g1.6g11.7g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g7.9g70kcal0g0g7.9g0g
Lanttu 88g25kcal0.9g4g0.3g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2933g1415kcal171g72.2g47.8g12.4g
Valittu annoskoko1466g708kcal85.5g36.1g23.9g6.2g
Annoskoko puolitettuna733g354kcal42.8g18.1g12g3.1g
Arvot/100g100g48kcal5.8g2.5g1.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137353