Tonnikalavuoka

1. Keitä makaronit, raasta juustot (eri astioihin), valuta öljy tonnikalasta
2. Kuullota sipuli, lisää jauhot
3. Lisää varovasti maito, kiehauta
4. Lisää tonnikalat, chili, sinappi, parmesanraaste
5. Voideltuun vuokaan pohjalle puolet makaronista , seuraavaksi kastike, päälle loput makaronit ja toinen juustoraaste (+korppujauhoa)
6. 40min 175-asteisessa uunissa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni Kypsennetty, annos 100g525g1837kcal68.2g362.1g13.1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen375g124kcal12.4g18.4g0g0g
Tonnikala öljyssä 139g263kcal37.6g0g12.5g0g
Tonnikala tomaattikastikkeessa. Rainbow[annos185g]139g166kcal16.6g2.8g9.7g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g75g291kcal24.7g0g21.3g0g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Voi, 1 tl, 5 g23g164kcal0.2g0.2g18g0g
Vehnäjauho puolikarkea 23g77kcal2.3g15.7g0.3g0.8g
Polar-juusto 15%75g195kcal23.2g0g11.2g0g
Paholaisen hillo (Puljonki), annos 30g34g46kcal0.3g10.7g0.1g0g
Sinappi 24g32kcal1.1g3.4g1.4g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2934g6409kcal374.2g830.2g175.4g3.6g
Valittu annoskoko1467g3205kcal187.1g415.1g87.7g1.8g
Annoskoko puolitettuna734g1602kcal93.6g207.6g43.9g0.9g
Arvot/100g100g218kcal12.8g28.3g6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390547