Herkkunappis

300 g porsaan filettä
30 g voita

kastike:
2 dl kuohukermaa
3 tl sinappia
1 rkl soijakastiketta.

Paista ensin kevyesti porsaanfileet ensin voissa.

Laita uuni päälle 200 asteeseen.

Ota uunivuoka valmiiksi.

Laita porsaanfileet vuokaan.

Säästä paistettu voi. Vähennä lämpöä kolmoselle.

Laita mustapekka-juusto paloina kermaan.

Anna juuston sulaa kermaan.

Kun se on sulanut, lisää vielä sinappi ja soijakastike ja sekoita ne sekaan.

Lisää kastike vuokaan, jossa porsaanfileet on ja laita se uuniin.

Anna paistua 30-35 min. uunin tehosta riippuen.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Tottuli

Tottuli sanoi...

Annosta voi pienentää halutessaan. Riittää myös neljälle, jos ei halua syödä karpisti.

perjantai 06.03.2009 klo 15:56

AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 6.8g49kcal0.1g0g5.5g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 50g165kcal1g1.5g17.5g0g
Sinappi 3.7g4.9kcal0.2g0.5g0.2g0.1g
Tuorejuusto, rasvaa 36-44 %, runsasrasvainen, kasakka/musta-pekka 25g118kcal3g1.8g11g0g
Soijakastike 4.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0g
Porsaanfilee, paistettu 57g92kcal14.5g0g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana294g863kcal38g8.4g76g0.2g
Valittu annoskoko147g432kcal19g4.2g38g0.1g
Annoskoko puolitettuna74g216kcal9.5g2.1g19g0.1g
Arvot/100g100g294kcal12.9g2.9g25.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109630