Possupata

Leikkaa paisti sopiviksi paloiksi tai käytä porsaan palapaistia.

Ota lihaan väri pintaan ja ripottele hieman suolaa päälle.

Kuori ja lohko perunat, porkkanat, lanttu ja sipuli.

Laita kaikki ainekset suureen vuokaan ja kaada päälle noin litra vettä sekä yksi lihaliemikuutio.

Hauduta uunissa 200 asteessa noin 1,5 tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g54g32kcal0.8g7g0.1g0.5g
Porsaanpaisti vähärasvainen 50g81kcal14g0g2.8g0g
Porkkana 17g5.5kcal0.1g0.9g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Lanttu 14g4kcal0.1g0.6g0g0.2g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala1.4g3.8kcal0.3g0.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana294g260kcal30.8g18.2g6.4g2.6g
Valittu annoskoko147g130kcal15.4g9.1g3.2g1.3g
Annoskoko puolitettuna74g65kcal7.7g4.6g1.6g0.7g
Arvot/100g100g88kcal10.5g6.2g2.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=136301