Jauheliha-soijarouhepaprikat

Pese ja halkaise paprikat . Poista sisus ja kanta.

Ruskista jauheliha, lisää siihen soijarouhe, tomaattimurska, kuutioitu sipuli, murskattu valkosipuli ja lihafondi.

Keitä hetken aikaa kasaan.

Täytä halkaistut paprikat täytteellä ja lisää juustoraaste pinnalle.

Paista uunissa n.180 asteessa noin 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Lauran84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 46g13kcal0.4g2.1g0.2g0.9g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha33g55kcal6.3g0g3.3g0g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g8.3g27kcal4.3g2.3g0g1.3g
Sipuli (kuorittu)11g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss13g39kcal3g0.1g2.9g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)33g8.3kcal0.3g1.8g0g0.5g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g2.3g2.1kcal0.1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana294g296kcal29g13.8g13.2g5.8g
Valittu annoskoko147g148kcal14.5g6.9g6.6g2.9g
Annoskoko puolitettuna74g74kcal7.3g3.5g3.3g1.5g
Arvot/100g100g101kcal9.9g4.7g4.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219315