Täysjyväsämpylä

Hiiva liotetaan veteen, lisätään mausteet.

Alustetaan taikinaan jauhot, lisätään loppupuolella pehmeä rasva.

220 astetta, noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Parsky
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 2.7g2kcal0.4g0g0g0.2g
Voi ingman5.4g39kcal0g0g4.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 54g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 1.3g5.2kcal0g1.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 28g96kcal2.8g19.5g0.3g1g
Myllärin sämpyläjauhoseos 1 dl = 70g56g187kcal6.7g36.7g1.3g4.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana294g655kcal19.8g115g11.8g11.6g
Valittu annoskoko147g328kcal9.9g57.5g5.9g5.8g
Annoskoko puolitettuna74g164kcal5g28.8g3g2.9g
Arvot/100g100g223kcal6.7g39.1g4g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=253565