Chililihapullat

Mausteiksi chilin ja sipulin lisäksi
- valkosipulijauhe
- minttu
- mustapippuri
- Jauhelihamauste
- merisuola
- basilika
- oregano

Paista uunissa 175C noin 15min.

Voit pistää pullat vielä kiehumaan tomaattimurskasta tehtyyn kastikkeeseen, johon tulee kilo tomaattimurskaa, about desi vettä ja samoja yrttimausteita kuin pulliinkin.

Reseptistä tulee n. 29 annosta ja yksi annos painaa n. 42 grammaa

Jeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha84g140kcal16g0g8.4g0g
Sipuli 10g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 24g16kcal0.8g1.2g0.8g0g
Korppujauho, ruis (Myllyn paras), annos 20g3.6g10kcal0.3g1.9g0g0.5g
Chili paprika punainen2.4g1kcal0g0.2g0g0g
Chilikastike, Santa Maria (annos 1 rkl 20g)4.8g10kcal0g2.3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 18g23kcal2g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana294g403kcal38.4g12.2g21.6g1.4g
Valittu annoskoko147g201kcal19.2g6.1g10.8g0.7g
Annoskoko puolitettuna74g101kcal9.6g3.1g5.4g0.4g
Arvot/100g100g137kcal13.1g4.2g7.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270905