Kanaherkkulihapullat

Sekoita keskenään kanan jauheliha, raastettu kesäkurpitsa ja pieniksi pilkottu paprika, juustoraaste, pilkottu sipuli (pakastettu pilkottu sipuli on suosikkini, käy ihan hyvin tähän), soijakastike ja muut mausteet oman maun mukaan.

Itse käytän Kenwoodia sekoittamiseen ja se on kätevä kaveri.

Paista voissa tai oliiviöljyssä makusi mukaan tasaisella keskilämmöllä (3) niin ei kärähdä herkästi.

Paistaminen kestää pidempään sillä mutta ei käräytä herkästi.

Yllättävän hyvä oli tämä muunnos karppausohjeesta.

Broilerin liha on vaikeampi käsissä pyöritellä mutta sai silti koossa pidettyä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 196 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia60g84kcal10.2g0g4.8g0g
Paprika, punainen22g5.6kcal0.2g1g0.1g0.4g
Kesäkurpitsa zucchini 28g5.1kcal0.2g0.7g0.1g0.2g
Pizzajuustoraaste, annos 360g15g42kcal4.7g0g2.6g0g
Soijakastike 3g1.8kcal0.2g0.3g0g0g
Valkosipulisuola, mauste santa maria (Santa maria), annos 10g1.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Paprikajauhe 1.5g4.8kcal0.2g0.3g0.2g0.6g
Mustapippuri 0.8g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)15g4.1kcal0.2g0.7g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana294g301kcal32g7g15.6g3.4g
Valittu annoskoko147g151kcal16g3.5g7.8g1.7g
Annoskoko puolitettuna74g75kcal8g1.8g3.9g0.9g
Arvot/100g100g102kcal10.9g2.4g5.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=294192