Hirvihöystö

Leikkaa liha pieniksi kuutioksi ja ruskista voin ja öljyn sekoituksessa.

Lisää paloitellut porkkanat, sipulit ja mausteet.

Kaada viini ja lihaliemi joukkoon.

Hauduta kunnes lihat ovat pehmeitä.

Suurusta kylmään veteen sekoitetuilla vehnäjauhoilla.

Mausteeksi olen laittanut riistamaustetta ja laakerinlehden.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa.

Jos oma paino sallii voit lisätä lorauksen kermaa.

Tarjoa keitettyjen perunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 88g99kcal18.5g0g2.6g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g31g8.3kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Porkkana 11g3.7kcal0.1g0.6g0g0.3g
Punaviini 13g9kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Tomaattipyree (Felix), annos 10g1.3g1.4kcal0.1g0.3g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 0.6g1.8kcal0.1g0.1g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.8g6kcal0.2g1.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana294g260kcal38.8g7.6g5.6g2g
Valittu annoskoko147g130kcal19.4g3.8g2.8g1g
Annoskoko puolitettuna74g65kcal9.7g1.9g1.4g0.5g
Arvot/100g100g88kcal13.2g2.6g1.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=75890