Juusto-ruohosipuli teeleivät

Sekoita kuivat aineet keskenään ja nypi joukkoon margariini.

Sekoita keskenään piimä, muna, juustoraaste ja silputtu ruohosipuli.

Vaivaa taikinaksi ja taputtele n. sentin paksuiseksi leiväksi pellille.

Leikkaa kahdeksaan osaan.

Paista n. 20min 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 71g243kcal7.2g49.6g0.8g2.5g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 1.6g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 11g77kcal0.1g0g8.7g0g
Kananmuna kuoreton 12g17kcal1.5g0g1.2g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa5.4g16kcal1.3g0g1.3g0g
Kefiir (Valio gefilus), annos 150g44g22kcal1.3g1.7g1.1g0g
Ruohosipuli, tuore2.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana294g758kcal23g104g26.2g5g
Valittu annoskoko147g379kcal11.5g52g13.1g2.5g
Annoskoko puolitettuna74g190kcal5.8g26g6.6g1.3g
Arvot/100g100g258kcal7.8g35.4g8.9g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84238