Porkkanainen jauhelihakastike

Raasta kuoritut porkkanat ja pilko sipuli.

Ruskista jauheliha.

Lisää porkkanaraaste ja sipuli.

Anna niiden kuullottua.

Kaada pannulle pastakastike.

Huuhdo purkki vedellä ja lisää pannulle.

Lisää suola.

Kuutio tomaatit.

Lisää tomaatit ja ruokakerma.

Kuumenna ja koristele persiljalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 393 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha38g62kcal7.1g0g3.7g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g19g5.2kcal0.1g1.1g0g0.5g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Pastakastike toscana (Rainbow), annos 420g39g22kcal0.6g2.6g1g0g
Vesi9g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g19g3.8kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Creme bonjour ruokakerma pippuri (Unilever finland oy), annos 100g19g32kcal0.5g1.1g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana295g252kcal17g11.4g15.2g1.8g
Valittu annoskoko147g126kcal8.5g5.7g7.6g0.9g
Annoskoko puolitettuna74g63kcal4.3g2.9g3.8g0.5g
Arvot/100g100g86kcal5.8g3.9g5.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266348