Uunimakkara

Viipaloi makkra.

Laita vuokaan laita jokaiselle makkara viipaleelle ketsuppian, sinappia ja ananasta ja tee 3 kerrosta.

laita pinnalle juustoraaste.

Laita uuniin 175 asteeseen ja lisää jossain vaiheessa kerma.

Jatka hetken aikaa paistamista.

syö perunoiden ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Sanna80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lauantaimakkara pötkö Pouttu56g124kcal4.8g3.7g10.1g0.8g
Ketsuppi, Felix4.2g3.8kcal0g0.9g0g0g
Sinappi 4.2g5.5kcal0.2g0.6g0.3g0.1g
Ananaspalat ananasmehussa, Pirkka19g11kcal0.1g2.7g0g0.2g
Ruokakerma 5%, Valio35g23kcal0.5g1.5g1.8g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)28g73kcal7.3g0.4g4.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana295g481kcal25.8g19.6g34g2.2g
Valittu annoskoko147g240kcal12.9g9.8g17g1.1g
Annoskoko puolitettuna74g120kcal6.5g4.9g8.5g0.6g
Arvot/100g100g163kcal8.8g6.6g11.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=277493