Tomaatti-jauhelihakeitto

Pilko perunat, porkkanat ja sipuli pieniksi kuutioiksi ja anna kiehua vedessä kypsiksi.

Lisää paistettu jauheliha ja anna kiehua hetki.

Voit kaataa veden talteen, jotta voit säädellä keiton paksuutta ja makua.

Lisää kasvisten sekaan tomaattimurska ja sopiva määrä vettä.

Mausta suolalla, pippurilla ja yrttimausteilla (esim.

paprika, basilika, oregano).

Lisää sekaan vielä muutama hienoksi silputtu basilikanlehti ja kiehauta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi84g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g14g8.4kcal0.2g1.8g0g0.1g
Porkkana 11g3.7kcal0.1g0.6g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Tomaattimurska (Euro shopper)23g6.8kcal0.2g0.9g0.1g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 11g25kcal2g0g1.9g0g
Basilika, tuore0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana295g89kcal5g6.8g4g1g
Valittu annoskoko148g45kcal2.5g3.4g2g0.5g
Annoskoko puolitettuna74g22kcal1.3g1.7g1g0.3g
Arvot/100g100g30kcal1.7g2.3g1.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=317954