Anjovislohi

Ohjeet

6 annosta

Huuhtele ja valuta anjovisfileet.

Leikkaa lohifileeseen pitkittäiset viillot parin sentin välein ja täytä anjovisfileillä.

Purista lohen päälle hieman sitruunamehua ja norota mietoa oliiviöljyä sekä ripottele lopuksi pippuria ja korianterijauhetta.

Suolaa ei tässä vaiheessa kannata laittaa, koska anjovisfileissä sitä jo on ja sitä voi lisätä vielä pöydässäkin.

Paista uunissa fileen paksuuden mukaan reilut parikymmentä minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Ippeliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 126g208kcal21g0g13.8g0g
Anjovisfile, Pirkka (100/65g)14g17kcal1.3g0.4g1.1g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 4.2g0.9kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 4.2g37kcal0g0g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana295g525kcal44.6g1g38.2g0g
Valittu annoskoko148g262kcal22.3g0.5g19.1g0g
Annoskoko puolitettuna74g131kcal11.2g0.3g9.6g0g
Arvot/100g100g178kcal15.1g0.3g12.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107800