Tonnikalasalaatti

Revi salaatti laakean vadin pohjalle.

Levitä päälle tomaatit, sipulit, paloiteltu tonnikala, lohkotut munat ja raejuusto.

Valuta pinnalle oliiviöljystä ja sitruunamehusta tehty kastike joka on maustettu suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Lea82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 16g2kcal0.2g0.2g0g0.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g39g7.9kcal0.2g1.5g0.1g0.5g
Tonnikala, vaalea paloina öljyssä (Rainbow) 185g22g42kcal5.5g0g2.2g0g
Kananmuna kuoreton 17g25kcal2.1g0.1g1.8g0g
Raejuusto, arkirae 1% rasvaa (Valio)31g22kcal3.7g1.1g0.3g0g
Oliiviöljy 8.4g75kcal0g0g8.4g0g
Sitruunamehu, laimentamaton4.7g1kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana295g352kcal23.6g6.8g25.6g1.8g
Valittu annoskoko148g176kcal11.8g3.4g12.8g0.9g
Annoskoko puolitettuna74g88kcal5.9g1.7g6.4g0.5g
Arvot/100g100g119kcal8g2.3g8.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198769