Pizzapohja ilman munaa

Ohje alunperin karppaus.

Infon sivulta.

Olen pikkuisen muuttanut sitä.

Sekoita psyllium, hiiva ja vesi, anna turvota.

Lisää muut aineet ja vaivaa.

Levitä pellille ja anna kohota lämpiävässä uunissa jonkin aikaa.

Täytä ja paista 225* vartin verran.

Pohja jää melko pehmeäksi, sormin syöminen ei onnistu.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi94g0kcal0g0g0g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g3.1g1.7kcal0.2g0.1g0.1g3.1g
Kuivahiiva, annos 11g1.6g5.6kcal0.7g0.6g0.1g0g
Soijajauhot, Soyolk14g56kcal5.5g2.3g2.8g1.7g
Vehnälese 13g29kcal1.7g1.9g0.6g4.7g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl13g118kcal0g0g13.1g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 9g63kcal2.5g0.6g5.4g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana295g547kcal21.2g11g44.2g21.4g
Valittu annoskoko148g273kcal10.6g5.5g22.1g10.7g
Annoskoko puolitettuna74g137kcal5.3g2.8g11.1g5.4g
Arvot/100g100g185kcal7.2g3.7g15g7.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=212362