Uunilohi

Laita lohi nahkapuoli alaspäin kannelliseen uunivuokaan.

Kaada öljy kalan päälle, suolaa kevyesti, mausta sitruunapippurilla, ja levitä kalan päälle tuore tilli.

Paista kannen alla uunissa 200 asteessa 30-40min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Miialiia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee125g244kcal23.4g0g16.9g0g
Rypsiöljy 9g83kcal0g0g9.4g0g
Tilli, tuore 13g3.8kcal0.5g0.1g0.1g0.3g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana295g663kcal47.8g0.4g52.8g0.6g
Valittu annoskoko148g332kcal23.9g0.2g26.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna74g166kcal12g0.1g13.2g0.2g
Arvot/100g100g225kcal16.2g0.1g17.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=265603