JVKurmee täytetty possunfile

Salvian lehtiä täytteeksi
FIle leikataan levyksi ja täyte rullataan sisään
Uunissa 140 C kunne sisälämpö 69
Vadilla mukana nauriita ja perunoita

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 114g143kcal24g0g5.1g0g
Parmankinkku Jamon serrano (Argal), annos 90g17g38kcal5.3g0.1g1.8g0g
Dijonsinappi, Maille, Original2.1g1.5kcal0.1g0.2g0.1g0.1g
Tomaattipyree, Pirkka3.1g2.6kcal0.1g0.6g0g0g
Parmesan, parmigiano reggiano (Parmareggio), annos 50g6.2g25kcal2g0g1.8g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Valkosipuli 2.1g2.2kcal0.2g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana295g425kcal63.4g2.6g17.6g0.4g
Valittu annoskoko148g213kcal31.7g1.3g8.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna74g106kcal15.9g0.7g4.4g0.1g
Arvot/100g100g144kcal21.5g0.9g6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293642