Se kevyempi lasagne

Tee ensin tomaattikastike: ruskista kanajauheliha ja sipulit.

Lisää tomaattimurska, liemikuutio tai fondia, vesi ja mausteet.

Hauduta 20 min. ja tarkista maku.

Tee juustokastike: lisää kulmää maitoon maizenaa 3 rkl ja polar-sulatejuusto.

Jos tykkäät, voit laittaa muskottipähinää ripauksen.

Kuumenna seos sekoittaen jotta se sakenee.

Tarkista maku, lisää suolaa tarvittaessa.

Viipaloi kurpitsat 1 cm paksuisiksi.

Laita alimmaiseksi juustokastike ja lado makaronilevyt ( joita on vain 5) ja kesäkurpitsaa sekä tomaattikastike.

Toista tätä kunnes värkit loppuu.

Päällimmäisenä on juustokastike.

Uuniin 200 asteeseen n. 1h.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Katjossu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lasagnelevy Rainbow5.9g22kcal0.8g4.2g0.2g0.2g
Kesäkurpitsa44g7.4kcal0.2g1.1g0.3g0.3g
Tomaattimurska, 1 prk25g6.7kcal0.1g1.3g0g0.3g
Valkosipuli 0.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Oregano, kuivattu 0.2g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Basilika, kuivattu 0.1g0.3kcal0g0g0g0.1g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Lihaliemi fondcups (Maggi), annos 12g0.7g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi0.9g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen31g10kcal1g1.5g0g0g
Valio Polar sulatejuusto 9 %, maustamaton 10 g6.3g9kcal1.1g0g0.6g0g
Broilerijauheliha, annos 100g25g27kcal5.8g0g2.5g0g
Maizena maissitärkkelys1.3g4.4kcal0g1.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana295g181kcal18.2g19.4g7.2g2.2g
Valittu annoskoko147g91kcal9.1g9.7g3.6g1.1g
Annoskoko puolitettuna74g45kcal4.6g4.9g1.8g0.6g
Arvot/100g100g62kcal6.2g6.6g2.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=416057