Sipuli-paprika-tomaattipaistos(m)

Käsittele kasvikset.

Paista rypsiöljyssä ensin sipuli ja paprika.

Lisää puolitetut kirsikkatomaatit.

Mausta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Mimskuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen21g5.5kcal0.2g1g0.1g0.4g
Paprika keltainen 21g6.4kcal0.2g1.1g0g0.4g
Sipuli (käsittelemätön)58g16kcal0.8g2.8g0.1g1g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)40g8kcal0.2g1.4g0.1g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g4.7g42kcal0g0g4.7g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.6g1.8kcal0.1g0.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana295g160kcal3g13g10g4g
Valittu annoskoko147g80kcal1.5g6.5g5g2g
Annoskoko puolitettuna74g40kcal0.8g3.3g2.5g1g
Arvot/100g100g54kcal1g4.4g3.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=447174