ARSKAN LIHAPATA

125 astetta +3,5h
leikkaa pekonit puoliksi ja ruskista.

Käytä sipulit pekonirasvassa ja kaada pataan.

ruskista voissa puoliksi leikatut isot entrecotepihvit (4->8)
lisää valkosipulin kynsiä ainakin 6, purista osa. Lisää asian wok kastike.

Lopuksi vettä sen verran, että ruoka jää pinnan alle.

Karkeaa merisuolaa runsaasti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 675 grammaa

As
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, kuorittu11g3.1kcal0.1g0.6g0g0g
Sipuli (kuorittu)16g4.4kcal0.2g0.8g0g0.3g
Naudanlihapihvi, entrecote (etuselkää), 1 iso pihvi44g60kcal9g0g2.6g0g
Amerikan pekoni 1viipale9g30kcal1.1g0g2.8g0g
Herkkusienet (Rainbow), annos 230g8.2g0.8kcal0.2g0g0g0g
Maizena maissitärkkelys1g3.4kcal0g0.9g0g0g
Voi 0.5g4kcal0g0g0.4g0g
Peruna, keskikokoinen 60g44g26kcal0.7g5.7g0g0.4g
Kikkoman 250ml sukiyaki wok-kastike (Kikkoman), annos 10g14g20kcal0.5g4.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana295g303kcal23.6g25g11.6g1.6g
Valittu annoskoko148g151kcal11.8g12.5g5.8g0.8g
Annoskoko puolitettuna74g76kcal5.9g6.3g2.9g0.4g
Arvot/100g100g103kcal8g8.5g3.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=448399