Mustikka-suklaahillo makean himoon HY

Pane 350 grammaa mustikoita paksupohjaiseen kattilaan.

Lisää 1 rkl vettä, 1,5 rkl sitruunamehua ja 250 g hillosokeria.

Anna kiehua hiljalleen 7-8 min. Anna jäähtyä vähän.

Hakkaa suklaa karkeaksi muruksi ja sekoita hilloon.

Kaada puhtaaseen purkkiin ja jäähdytä kylmässä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 788 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mustikka metsä- 66g29kcal0.3g4.2g0.4g2.2g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g47g183kcal0g46g0g0g
Suklaa tumma 28g145kcal1.1g15g8.7g1.5g
Vesi, vesijohtovesi 2.8g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton4.2g0.9kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana295g716kcal2.8g130.6g18.2g7.4g
Valittu annoskoko148g358kcal1.4g65.3g9.1g3.7g
Annoskoko puolitettuna74g179kcal0.7g32.7g4.6g1.9g
Arvot/100g100g243kcal0.9g44.2g6.2g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305914