Puolukka-rahkapiirakka karppi gluteeniton

Sulata voi ja margariini.

Lisää piimä ja muna.

sekoita kuivat aineet.

Lisää rasvaseos kuiviin aineisiin ja kaada voidellulle ja kookoshiutalein "jauhotetulle" piirakkavuoalle.

Paita pohjaa 10min/200 asteessa.

Valmista täyte, sekoita jugu ja munat + lisää ripaus Steviajauhetta.

Kaada sitten puolukat piirakkapohjan päälle ja sen jälkeen juguseos.

Paista vielä 200 asteessa n. 30-40 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 169 grammaa

Therezza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Manteli 13g81kcal3.2g0.9g7.1g0.9g
Hasselpähkinä 10g64kcal1.4g0.3g6g1.7g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 0.5g2.2kcal0g0.5g0g0g
Leivinjauhe 1.6g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Voi 11g80kcal0.1g0g8.9g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 11g78kcal0.1g0g8.8g0g
Kananmuna kuoreton 5.5g7.8kcal0.7g0g0.6g0g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 13g3.9kcal0.4g0.5g0g0g
Puolukka 37g14kcal0.2g2.5g0.2g1g
Kananmuna kuoreton 18g26kcal2.3g0.1g1.9g0g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kerma, kahvikerma, kevyt, rasvaa 10 % , vähälaktoosinen 27g33kcal0.9g1.2g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana296g784kcal18.8g13.4g72.4g7.2g
Valittu annoskoko148g392kcal9.4g6.7g36.2g3.6g
Annoskoko puolitettuna74g196kcal4.7g3.4g18.1g1.8g
Arvot/100g100g265kcal6.4g4.5g24.5g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228514