Kaali-porkkana-jauhelihalaatikko

Pilko kaali ja porkkana, keitä suolalla ja laakerinlehdillä maustetussa vedessä.

Paista jauheliha omassa rasvassaan, sekoita joukkoon pilkottu sipuli niin että sekin paistuu.

Sekoita kypsät ainekset uunivuokaan ja paista tunnin verran 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 526 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali51g11kcal0.6g1.7g0.1g1.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g7.3g2kcal0g0.4g0g0.2g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 45g102kcal8.5g0g7.6g0g
Sipuli 17g5.1kcal0.2g0.8g0g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 28g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana296g240kcal18.6g5.8g15.4g3.2g
Valittu annoskoko148g120kcal9.3g2.9g7.7g1.6g
Annoskoko puolitettuna74g60kcal4.7g1.5g3.9g0.8g
Arvot/100g100g81kcal6.3g2g5.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=139704