Kaalikeitto 10% paistijauhelihasta

1. Paista jauheliha+sipuli+valkosipuli
2. pilko kaali+porkkana kattilaan ja lisää vettä siten, että kaalit peittyvät.

3. Keitä kaaleja noin 50min (lisää liemikuutiot kun kiehuu).

4. Lisää jauheliha lopussa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 263 grammaa

Velocity
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%23g38kcal4.5g0g2.2g0g
Sipuli (kuorittu)5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkokaali keräkaali 56g16kcal0.7g2.3g0.1g1.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g5.6g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.6g1.7kcal0.1g0.1g0.1g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.7g1.9kcal0.1g0.1g0.1g0g
Valkosipuli 0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vesi56g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana296g122kcal11g6.4g5g2.8g
Valittu annoskoko148g61kcal5.5g3.2g2.5g1.4g
Annoskoko puolitettuna74g31kcal2.8g1.6g1.3g0.7g
Arvot/100g100g41kcal3.7g2.2g1.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=192648