Mausteinen naudanlihapata

Kuumenna rypsiöljy suuressa kasarissa ja ruskista lihanpalat.

Lisää joukkoon silputtu sipuli sekä chilipalko.

Anna hautua muutama minuutti.

Lisää sokeri, suola sekä paprikajauhe ja kirsikkatomaatit.

Hauduta boin 45 minuuttia.

Tarjoa paistetun viljaseoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 263 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 1.4g12kcal0g0g1.4g0g
Naudan Sisäpaisti70g77kcal15.5g0.1g2.1g0g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Chili paprika punainen6.3g2.5kcal0.1g0.6g0g0g
Sokeri 0.7g2.9kcal0g0.7g0g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.7g2.3kcal0.1g0.1g0.1g0.3g
Kirsikkatomaatti, säilyke (Mutti), annos 400g56g20kcal1g3.6g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana296g241kcal33.6g11.2g7.6g1g
Valittu annoskoko148g121kcal16.8g5.6g3.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna74g60kcal8.4g2.8g1.9g0.3g
Arvot/100g100g82kcal11.4g3.8g2.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313729