Kotitekoinen Miso-keitto

-Kaada kattilaan 8dl vettä ja heitä sekaan kalaliemikuutio.

Laita liemi hellalle kunnes kiehuu.

Lisää 3-4 rkl Soija kastiketta.

-Heitä sekaan viipaloidut kasvikset (purjo, valkosipuli, ruohosipuli ja ihan mitä ikinä tulee mieleen; Sienet ja katkaravut sopivat erinomaisesti.)
-sekoita ja liuota 4 rkl Miso-tahnaa 1-2 dl kuumaan veteen.

Älä heitä Miso-tahnaa suoraan kiehuvaan veteen.

Miso kärsii pahasti keittämisestä.

-Ota kattila pois kuumalta liedeltä ja kaada miso neste hiljalleen sekaan, samalla sekoittaen.

-Lisää viimeiseksi Feta kuutiot ja anna hautua muutama minuutti, mutta älä anna keiton kiehua enää.

Maku kärsii heti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 147 grammaa

Hazardi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Miso -tahna (japanilainen keittomauste)150g286kcal18g35g7g0g
Apetina Feta 8% (Arla), annos 200g499g749kcal79.9g20g39.9g0g
Purjosipuli 499g114kcal9g12g1g10.5g
Valkosipuli 35g38kcal2.8g5.7g0.2g0.7g
Kalaliemi Maggie, annos 5g13g32kcal1.4g3g1.7g0g
Ruohosipuli, tuore125g34kcal1.7g4.7g0.7g1.4g
Soijakastike 150g90kcal7.7g14.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2940g2686kcal241g189.2g101.2g25.2g
Valittu annoskoko1470g1343kcal120.5g94.6g50.6g12.6g
Annoskoko puolitettuna735g672kcal60.3g47.3g25.3g6.3g
Arvot/100g100g91kcal8.2g6.4g3.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234676