Rinkutinkun salsaleivät

Ensin ruskistetaan jauheliha ja sipuli pannulla.

Leiville levitetään ensin salsa, jauheliha-sipuliseos, tomaatti, juustosalsa ja juustoviipaleet.

Ja uuniin 250 astetta n. 5 min.

Jos haluaa kevyempää niin jauhelihan voisi jättää pois tai korvata kanalla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Rinkutinku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisleipä (Porokylän leipomo), annos 50g350g763kcal34.3g140.7g6.3g29.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha280g465kcal53.2g0g28g0g
Salsa medium (Rainbow)233g58kcal2.6g10g0.5g3.5g
Sipuli (kuorittu)47g13kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g233g47kcal1.4g8.9g0.7g3.3g
Juustosalsa (Rainbow), annos 100g47g65kcal1.4g1.9g5.6g0g
Aamuinen kevyt cheddar 11% 20g 1 kpl, Ingman280g560kcal61.6g2.8g30.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2940g3943kcal310.2g333g144g74g
Valittu annoskoko1470g1971kcal155.1g166.5g72g37g
Annoskoko puolitettuna735g986kcal77.6g83.3g36g18.5g
Arvot/100g100g134kcal10.6g11.3g4.9g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=232225