Lohikeitto nro 2

Pilko vihannekset ja juurekset.

Lisää kiehuvaan veteen liuotettu kalaliemikuutio.

Laita vihannekset ja juurekset isoon kattilaan, kaada päälle kalaliemi ja anna kiehua keskilämmöllä, kunnes porkkanat tuntuvat miltei kypsiltä.

Lisää keittoon paloiteltu (nahaton) kirjolohi ja lopuksi koskenlaskijajuusto.

Lisää halutessasi tuoretta tai kuivattua tilliä, mustapippuria ja suolaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 588 grammaa

Sarikki82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 33g7.4kcal0.6g0.8g0.1g0.7g
Porkkana 131g43kcal0.8g7.3g0.3g3.3g
Peruna, keskikokoinen 60g250g150kcal3.7g32.5g0.2g2.2g
Maggi kalaliemikuutio, 126 g9g24kcal1g2.2g1.1g0g
Vesi826g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g35g99kcal6.7g0g7.8g0g
Kirjolohifilee 138g229kcal23.2g0g15.2g0g
Juuriselleri 38g12kcal0.5g1.8g0.1g1.2g
Tilli, tuore 9g2.8kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2940g1134kcal73.6g89.4g49.8g15.2g
Valittu annoskoko1470g567kcal36.8g44.7g24.9g7.6g
Annoskoko puolitettuna735g284kcal18.4g22.4g12.5g3.8g
Arvot/100g100g39kcal2.5g3g1.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117411