Lihapullakeitto

Keitä pienessä kattilassa makaronit kypsiksi.

Kuori ja kuutioi peruna ja porkkana ja keitä ne isommassa kattilassa kypsäksi lihaliemessä.

Lisää sekaan maissi ja paloiksi leikatut lihapullat, lisää vettä jos näyttää liian sakealta.

Lisää viimeisenä makaronit ja mausta sinapilla ja tarpeen vaatiessa suolalla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g152g43kcal0.9g9g0.3g3.8g
Peruna, vanha, kuorittu 350g267kcal6.6g54.2g0.7g3.5g
Maissi, pakaste (Spar) 200g47g52kcal2g9.1g1.1g0g
Lihapulla 1kpl/15g175g420kcal26.2g16.4g26.2g1g
Makaroni, tumma 140g504kcal18.9g92g4.2g8.3g
Vesi583g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi4.7g13kcal0.4g0.3g1.1g0g
Turun sinappi, mieto19g36kcal0.9g5.2g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2940g2666kcal111.8g372.4g69.4g33.2g
Valittu annoskoko1470g1333kcal55.9g186.2g34.7g16.6g
Annoskoko puolitettuna735g667kcal28g93.1g17.4g8.3g
Arvot/100g100g91kcal3.8g12.7g2.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=180735