NAKKIMUUSILOORA

Valmista muusi ohjeen mukaan veteen 10 dl eli kummatkin pussit.

Lisää valmiiseen muusiin 1 rkl marggista (60) ja 1 dl rasvatonta maitoa.

Siivuta nakit ja ruskista ne 5 g:ssa rypsiöljyä pannulla.

Voitele uunivuoka 5 g:lla rypsiöljyä.

Sekoita muusi ja nakit vuokaan ja anna olla uunissa n. 1 h 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Tartsani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mummon muusijauhe490g1666kcal28.4g352.8g13.2g30.9g
Nakki, Popsi kevyt 10 (HK)700g1260kcal77g38.5g91g0g
Rypsiöljy Eldorado23g193kcal0g0g21.5g0g
Margariini 60%, kultarypsi 23g124kcal0g0.1g14g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen233g77kcal7.7g11.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2940g6641kcal226.2g805.6g279.4g61.8g
Valittu annoskoko1470g3320kcal113.1g402.8g139.7g30.9g
Annoskoko puolitettuna735g1660kcal56.6g201.4g69.9g15.5g
Arvot/100g100g226kcal7.7g27.4g9.5g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=212651