Fetasardiinit

Kuullota sipulia öljyssä hetki, lisää sitten tomaattimurska.

Sen jälkeen sardiinit sekä feta.

Mausta basilikalla ja mustapippurilla, purista sitruunamehu sekaan myös.

Lopuksi lisää myös keitetty pasta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Raejuusto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukkaöljy 24g209kcal0g0g23.6g0g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g70g19kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Valkosipuli 12g13kcal1g2g0.1g0.3g
Pirkka luomu tomaattimurska875g262kcal12.2g56.8g4.4g0g
Sardiini öljyssä (Pirkka), annos 85g157g346kcal36.2g1.6g22g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 175g398kcal24.5g3g31.5g0g
Sitruunamehu, laimentamaton35g7.3kcal0.1g0.6g0g0g
Spagetti 122g401kcal12.5g81.3g1.3g4.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2940g3310kcal174.8g297.4g166g11.2g
Valittu annoskoko1470g1655kcal87.4g148.7g83g5.6g
Annoskoko puolitettuna735g828kcal43.7g74.4g41.5g2.8g
Arvot/100g100g113kcal5.9g10.1g5.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223304