Feta-porkkanasosekeitto

Keitä porkkana ja sipuli kypsäksi lihaliemikuutiolla maustetussa vedessä.

Soseuta, lisää ruokakerma ja mausta tinjamilla ja pippurilla maun mukaan.

Lisää vettä tarvittaessa.

Lisää koko feta tai jätä puolet päälle kuutioina.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Riikuski
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g583g163kcal3.5g34.7g1.2g14.6g
Lihaliemikuutio Maggi13g36kcal1.2g0.9g2.9g0g
Sipuli (kuorittu)58g16kcal0.8g2.8g0.1g1g
Vesi583g0kcal0g0g0g0g
Kevyt ja paksu 4%, ruokakerma (Flora)117g64kcal22.1g4.7g4.7g0.7g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 117g349kcal21g1.4g29.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2940g1255kcal97.2g89g76g32.6g
Valittu annoskoko1470g628kcal48.6g44.5g38g16.3g
Annoskoko puolitettuna735g314kcal24.3g22.3g19g8.2g
Arvot/100g100g43kcal3.3g3g2.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=316536