Jauhelihapihvit

- Kuori sekä pilko sipuli hienoksi silpuksi
- Lisää sipuli jauhelihan joukkoon
- Sekoita ruiskorppujauhot ja maito keskenään
- Lisää seos jauheliha-sipuliseokseen
- Mausta jauhelihamausteella
- Sekoita kaikki aineet hyvin keskenään
- Muotoile sopivan kokoisia lihapullia

Annoksesta tulee noin 15 lihapullaa

Paista 225 asteessa

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Elyna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 853g2735kcal228.4g0g204.3g0g
Sipuli (kuorittu)267g72kcal3.5g12.8g0.5g4.5g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras75g199kcal6.3g38.2g0.7g10g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 245g112kcal7.4g11.8g3.7g0g
Jauhelihamauste, annos 15g32g1kcal0g0.3g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2944g6238kcal491.2g126.2g419g29g
Valittu annoskoko1472g3119kcal245.6g63.1g209.5g14.5g
Annoskoko puolitettuna736g1560kcal122.8g31.6g104.8g7.3g
Arvot/100g100g212kcal16.7g4.3g14.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=95347