Katkarapu ruisleivät

Sekoita Katkaravut ja jogurtti, lisää suolaa pippuria, Dijon sinappia sekä tilliä.

Paahda leivät ja laita katkismössöä päälle.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Hakanen1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu, keitetty, suolaton 3478g2644kcal557.9g0g42.4g0g
Turkkilainen jogurtti (Lindahls), annos 100g3261g3913kcal107.6g120.7g326.1g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g870g235kcal11.3g41.7g1.7g14.8g
Puikula, täysjyväruisleipä (Fazer)2391g5907kcal217.6g1052.2g38.3g239.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g25396kcal1788.8g2429.2g817g507.8g
Valittu annoskoko10000g12698kcal894.4g1214.6g408.5g253.9g
Annoskoko puolitettuna5000g6349kcal447.2g607.3g204.3g127g
Arvot/100g100g127kcal8.9g12.1g4.1g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=451858