Karpinpi juusto-porokeitto

Kypsennä poro pakkauksen ohjeen mukaan ja mausta suolalla ja pippurilla.

Kuori ja pilko lanttu.

Hauduta sitä voitilkassa noin 5 minuuttia.

Lisää kattilaan noin 2,5 litraa vettä.

Lisää joukkoon poro ja vihannekset.

Lisää viimeisenä sulatejuusto.

Sekoittele, kunnes juusto on sulanut joukkoon.

Keiton on tarkoitus olla enemmän liemi kuin keitto.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 491 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 105g30kcal1g4.8g0.3g1.9g
Lapinliha,poronkäristys 750g281g388kcal59g2.8g16.9g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow150g120kcal6.3g19.5g1.3g4.6g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g187g469kcal35.6g0.1g41.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 750g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2946g2013kcal203.8g54.4g119.4g13g
Valittu annoskoko1473g1007kcal101.9g27.2g59.7g6.5g
Annoskoko puolitettuna737g503kcal51g13.6g29.9g3.3g
Arvot/100g100g68kcal6.9g1.8g4.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=209710