Se kevyempi lasagne

Tee ensin tomaattikastike: ruskista kanajauheliha ja sipulit.

Lisää tomaattimurska, liemikuutio tai fondia, vesi ja mausteet.

Hauduta 20 min. ja tarkista maku.

Tee juustokastike: lisää kulmää maitoon maizenaa 3 rkl ja polar-sulatejuusto.

Jos tykkäät, voit laittaa muskottipähinää ripauksen.

Kuumenna seos sekoittaen jotta se sakenee.

Tarkista maku, lisää suolaa tarvittaessa.

Viipaloi kurpitsat 1 cm paksuisiksi.

Laita alimmaiseksi juustokastike ja lado makaronilevyt ( joita on vain 5) ja kesäkurpitsaa sekä tomaattikastike.

Toista tätä kunnes värkit loppuu.

Päällimmäisenä on juustokastike.

Uuniin 200 asteeseen n. 1h.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Katjossu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lasagnelevy Rainbow59g218kcal8.3g42.2g1.8g1.8g
Kesäkurpitsa438g74kcal1.8g10.9g2.6g3.1g
Tomaattimurska, 1 prk250g67kcal1.5g13.2g0.5g3.5g
Valkosipuli 6.3g6.8kcal0.5g1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Oregano, kuivattu 2.5g7.6kcal0.3g0.5g0.3g1.1g
Basilika, kuivattu 1.3g3.2kcal0.2g0.3g0.1g0.5g
Mustapippuri 1.3g3.5kcal0.1g0.5g0g0.3g
Lihaliemi fondcups (Maggi), annos 12g7.5g1.2kcal0g0.2g0g0g
Vesi9g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen313g103kcal10.3g15.3g0g0g
Valio Polar sulatejuusto 9 %, maustamaton 10 g63g94kcal11.3g0g5.6g0g
Broilerijauheliha, annos 100g250g268kcal57.7g0g25g0g
Maizena maissitärkkelys13g44kcal0.1g10.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2950g1813kcal185.8g196g72g23g
Valittu annoskoko1475g907kcal92.9g98g36g11.5g
Annoskoko puolitettuna738g453kcal46.5g49g18g5.8g
Arvot/100g100g62kcal6.3g6.6g2.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=416057