Marinoidut sipulit

Pilko punasipulit ohuiksi renkaiksi.

Sekoita marinadin ainekset (vaalea balsamico on ehdoton!), lisää myös 1 tl suolaa ja maun mukaan mustapippuria.

Laita sipulit tiiviiseen rasiaan marinadin kanssa, ravistele.

Kääntele/ravistele rasiaa silloin tällöin - ovat valmiit n. vuorokaudessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g72g281kcal0.1g69.8g0g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g180g172kcal2g32.8g0g0g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g144g1296kcal0g0g144g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g1080g292kcal14g51.8g2.2g18.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2952g4081kcal32.2g308.8g292.4g36.8g
Valittu annoskoko1476g2041kcal16.1g154.4g146.2g18.4g
Annoskoko puolitettuna738g1020kcal8.1g77.2g73.1g9.2g
Arvot/100g100g138kcal1.1g10.5g9.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116234