Tonnikala-kasviskastike pastalle

Pilko sipulit, kesäkurpitsa sekä paprika ja kuullota niitä hetki öljyssä.

Lisää pilkotut tomaatit ja tonnikala.

Mausta suolalla, sitruunapippurilla, chilillä ja paprikajauheella oman maun mukaan.

Hauduta kastiketta miedolla lämmöllä kunnes vihannekset ovat 'al dente'.

Tarjoa keitetyn pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 81g716kcal0g0g80.9g0g
Valkosipuli 24g26kcal1.9g3.9g0.1g0.5g
Sipuli 120g36kcal1.5g5.8g0.2g2g
Tonnikala öljyssä 240g455kcal65g0g21.6g0g
Paprika punainen 120g35kcal1.1g5.4g0.5g2.3g
Kesäkurpitsa zucchini 400g72kcal2.2g10g1.6g2.8g
Tomaatti 480g109kcal2.7g16.5g1.4g6.7g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2952g2900kcal148.8g83.2g212.6g28.6g
Valittu annoskoko1476g1450kcal74.4g41.6g106.3g14.3g
Annoskoko puolitettuna738g725kcal37.2g20.8g53.2g7.2g
Arvot/100g100g98kcal5g2.8g7.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132358