Porkkana-inkiväärikeitto

1. kuullota kasvikset
2. lisää kanaliemi ja keitä kypsäksi.

3. Soseuta
4. lisää ruokakerma ja mausteet (suola ja pippuri), keitä hetken aikaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 328 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g376g105kcal2.3g22.3g0.8g9.4g
Peruna, keskikokoinen 60g113g68kcal1.7g14.6g0.1g1g
Inkivääri, tuore, silputtu11g9kcal0.2g2g0.1g0.2g
Lehtiselleri 30g3.8kcal0.3g0.3g0.1g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 751g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%75g120kcal2g2g11.3g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl38g28kcal1.5g3g1.1g0g
Sipuli (kuorittu)68g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Rypsiöljy 15g133kcal0g0g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2952g970kcal17.8g94.8g57.2g24g
Valittu annoskoko1476g485kcal8.9g47.4g28.6g12g
Annoskoko puolitettuna738g243kcal4.5g23.7g14.3g6g
Arvot/100g100g33kcal0.6g3.2g1.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153944