Makkara-juurespata

Kuori juurekset ja suikaloi.

Paista pekoni kuumalla pannulla, sen jälkeen kieräytä juurekset pekonin rasvassa ja lopuksi makkarat.

Laita ainekset kiehuvaan veteen, mausta sitruunamehulla, mustapippurilla, suolalla.

Anna kypsyä hiljalleen kannen alla.

Hyvää, mutta ei kovin nopea ruoka.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 328 grammaa

Kaffee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali135g29kcal1.6g4.6g0.3g2.8g
Punajuuri 158g61kcal1.6g10.9g0.3g3.9g
Peruna, vanha, kuorittu 225g172kcal4.2g34.9g0.5g2.3g
Porkkana 135g44kcal0.8g7.5g0.3g3.4g
Sipuli (kuorittu)45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]77g259kcal9.2g0g28.3g0g
Lenkkimakkara, paistettu rasvassa 225g629kcal23.4g18.1g52g0.3g
Sitruuna kuorittu 14g5.6kcal0.1g0.3g0.1g0.4g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)10g10kcal0.8g1.7g0.1g0.2g
Vesi451g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.4g3.8kcal0.1g0.5g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2952g2447kcal84.8g161.4g164g29g
Valittu annoskoko1476g1224kcal42.4g80.7g82g14.5g
Annoskoko puolitettuna738g612kcal21.2g40.4g41g7.3g
Arvot/100g100g83kcal2.9g5.5g5.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=249209