Kasvisminestrone ohran ja peston kera

Liota ohrasuurimoita 3 tuntia, valuta, keitä 25 minuuttia.

Leikkaa n. 1 cm kuutioiksi sipuli, 2 sellerin vartta, peruna ja kesäkurpitsa.

Laita kattilaan muut paitsi kesäkurpitsa.

Lisää karkeasti suikaloitu keräkaali ja kasvisliemi.

Kun keitto kiehuu, lisää kesäkurpitsa.

Laske lämpöä ja keitä 15 minuuttia välillä hämmentäen.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Sekoita yleiskoneessa pestoaineet eli 15 lehteä basilikaa, 2 valkosipulin kynttä ja 8 rkl kuumaa keitinlientä.

Tee tasaista tahnaa.

Kaada pesto kattilaan ja lisää ohrasuurimot.

Sekoita, tarkista maku ja koristele tarjoiluastia lirauksella oliiviöljyä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 328 grammaa

Sampo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrasuurimo 90g291kcal7.4g56.9g1.8g6.9g
Keräkaali, 100g113g27kcal1.4g3.8g0.2g2.4g
Kasviliemivalmiste. (Pirkka), annos 10g23g45kcal3.4g5.6g1.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 563g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g113g32kcal0.7g6.7g0.2g2.8g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka113g12kcal1.2g1.2g0.2g1.1g
Sipuli (kuorittu)113g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Peruna, keskikokoinen 60g113g68kcal1.7g14.6g0.1g1g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )11g101kcal0g0g11.3g0g
Kesäkurpitsa, tuore225g38kcal1.4g5.6g0.9g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2952g1288kcal37.4g199.6g32g35.4g
Valittu annoskoko1476g644kcal18.7g99.8g16g17.7g
Annoskoko puolitettuna738g322kcal9.4g49.9g8g8.9g
Arvot/100g100g44kcal1.3g6.8g1.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411389