Jauhelihapohjainen pizza

Sekoita jauheliha munan kanssa.

Mausta ja levitä ohueksi pellille.

Paista 200 astetta noin 20 min ja lisää täytteet, paista vielä ylälämmöllä noin 5 min 250 astetta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Satusirkka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Luomu naudan jauheliha (Atria), annos 400g699g1259kcal132.8g0g83.9g0g
Kananmuna kuoreton 96g137kcal12g0.3g9.9g0g
Mozzarella viipaloitu, Juustoportti (175g)306g765kcal61.2g1.5g52g0g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g175g40kcal2.4g5.9g0.7g0g
Kalkkunaleike (Snellman)140g126kcal23.8g2g2.4g0g
Sipuli (kuorittu)61g17kcal0.8g2.9g0.1g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2954g4686kcal466g25.2g298g2g
Valittu annoskoko1477g2343kcal233g12.6g149g1g
Annoskoko puolitettuna739g1172kcal116.5g6.3g74.5g0.5g
Arvot/100g100g159kcal15.8g0.9g10.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=216398