Tonnikalasalaatti

Revi salaatti, puolita tomaatti, pilko sipuli ja kurkkut.

Sekoita ja aseta salaatin pohjaksi.

Kaada päälle tonnikalapalat öljyineen, ananaspalat ja keitetyt kanamunan puolikkaat.

Mausta sitruunapippurilla tai sormisuolalla/mustapippuriseoksella
.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 263g34kcal2.9g2.6g0.5g3.2g
Luumutomaatti pirkka, 83g175g35kcal1.1g6.7g0.5g10.5g
Sipuli (kuorittu)105g28kcal1.4g5.1g0.2g1.8g
Kurkku 175g19kcal1g2.5g0.2g1.2g
Tonnikala, vaalea paloina öljyssä (Rainbow) 185g325g617kcal81.1g0g32.5g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g240g144kcal1g36g0.2g3.4g
Kananmuna, keitetty 193g275kcal24.1g0.6g19.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2954g2306kcal225.2g107g107.8g40.2g
Valittu annoskoko1477g1153kcal112.6g53.5g53.9g20.1g
Annoskoko puolitettuna739g577kcal56.3g26.8g27g10.1g
Arvot/100g100g78kcal7.6g3.6g3.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270340