Raejuustopastasalaatti

Keitä pasta.

Jos et muistanut ottaa herneitä sulamaan, voit kipata herneet siivilään ja kataa pastan päälle.

Litistä kaksi valkosipulin kynttä veitsenlappeella ja pilko pieneksi.

Sekoita valkosipuli pastaan ja rouhi sekaan mustapippuria.

Voit myös maustaa pastaa ripauksella yrittisuolaa.

Pilko maustekurkut ja tomaatit.

Valuta maissista ja raejuustosta ylimääräinen neste pois.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Tarkista maku.

Voit sekoittaa joukkoon myös fetaa.

Tässä ohjeessa vain 50g edellisillan uunijuureksien teosta jäänyttä.

Varo, ettet käytä liikaa suolaisia aineksia!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 591 grammaa

Rn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 138g450kcal14g91.3g1.5g4.6g
Herne 167g115kcal8.4g15.6g0.7g5.2g
Maustekurkku sokerisuolattu 158g32kcal1.1g4.7g0.2g2.8g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g417g85kcal2.5g15.8g1.3g5.8g
Maissi, purkki Rainbow132g79kcal2.5g12.5g2g0g
Valkosipuli 6.7g7.2kcal0.5g1.1g0g0.1g
Mustapippuri 1.7g4.7kcal0.2g0.6g0.1g0.4g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 42g95kcal5.8g0.7g7.5g0g
Raejuusto, rasvaa 2-5 % 417g384kcal65.9g10.4g8.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2955g2501kcal201.8g305.4g43.2g37.8g
Valittu annoskoko1478g1251kcal100.9g152.7g21.6g18.9g
Annoskoko puolitettuna739g625kcal50.5g76.4g10.8g9.5g
Arvot/100g100g85kcal6.8g10.3g1.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175221