Parsa-kukkakaalipaistos

Pilko kaalit pieniksi mieluisiksi paloiksi.

Keitä niitä vedessä n. 5min.

Valuta.

Paista jauheliha ja paprikat voissa.

Sekoita kaalit ja lihamössö.

Nakkaa seos vuokaan,
päälle aurajuusto, ruokakerma ja juustoraaste.

Maustoin tätä lihamauste-seoksella ja aromisuolalla.

Paista 200c semmoinen tunti.

Ja eiku tuas syömmään :D

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen13g3.2kcal0.1g0.6g0g0.2g
Kukkakaali 35g8.4kcal0.6g0.8g0.1g0.8g
Parsakaali brokkoli 34g12kcal1.6g0.7g0.1g0.9g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g31g38kcal1.1g1.1g3.1g0g
Aurajuusto (Valio), annos 17g3.1g11kcal0.6g0g0.9g0g
Emmentaler gerieben (Frischpack)3.7g14kcal1.1g0.1g1.1g0g
HK Nauta-sika jauheliha 400g25g62kcal4.5g0g5g0g
Voi, 1 tl, 5 g3.1g23kcal0g0g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana296g343kcal19.2g6.6g25.6g3.8g
Valittu annoskoko148g171kcal9.6g3.3g12.8g1.9g
Annoskoko puolitettuna74g86kcal4.8g1.7g6.4g1g
Arvot/100g100g116kcal6.5g2.2g8.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=220977