Pekoni sipuli munakas

140g pekoni, 1 iso sipuli paistetaan pannulla pekonin omassa rasvassa, sekoitetaan 2 kananmunaa ja 2rkl vettä keskenään ja kaadetaan pekoni, sipuli seoksen päälle, ripotellaan juustoraastetta ja pippurisekoitusta pinnalle ja annetaan munakkaan hautua pannulla miedolla lämmllä kypsäksi.

Kunnon karppi aamiainen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 395 grammaa

Silvohillo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, paistettu 49g99kcal6.2g0.2g8.2g0g
Amerikan Pekoni filee, HK53g84kcal11g0.2g47.3g0g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Juusto, Edam 24%, 8g siivu (Valio)9g31kcal2.5g0g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana296g447kcal40.4g4.4g115.6g1.2g
Valittu annoskoko148g224kcal20.2g2.2g57.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna74g112kcal10.1g1.1g28.9g0.3g
Arvot/100g100g151kcal13.6g1.5g39g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182832