Katkarapu-sienikastike

Silppua sipuli ja raasta/purista valkosipuli.

Kuullota rasvassa.

Lisää sienet ja paista hetkisen.

Lisää joukkoon tomaatti ja kerma.

Kiehauta.

Mausta suolalla ja chilijauheella.

Lisää katkaravut vasta vähän ennen tarjoilua, etteivät ne mene kumisiksi.

Tarjoa pastan tai riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 395 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljyvalmiste (Rainbow), annos 100g1.9g14kcal0g0g1.5g0g
Sipuli (kuorittu)12g3.3kcal0.2g0.6g0g0.2g
Valkosipuli 1.9g2kcal0.1g0.3g0g0g
X-tra herkkusieniä viipaleina(114g)21g3.2kcal0.4g0.2g0g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g38g9kcal0.5g1.6g0.1g0g
Katkarapu 34g23kcal4.9g0g0.4g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen0.9g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 38g124kcal0.8g1.1g13.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana296g358kcal13.8g7.8g30.2g0.4g
Valittu annoskoko148g179kcal6.9g3.9g15.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna74g90kcal3.5g2g7.6g0.1g
Arvot/100g100g121kcal4.7g2.6g10.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197678