Karppaajan munakas (karppaus)

Laita öljy ja voi kuumalle pannulle, lisää viipaloidut herkkusienet toiselle laidalle ja pekoni viipaleet toiselle laidalle pannua.

Lisää makusi mukaan suolaa herkkusieniin.

Laita paistetut sienet ja pekonit lautaselle odottamaan, mutta jätä rasva pannuun.

Riko munat pannuun ja lisää soija sekä oman makusi mukaan mausteet (paprikajauhe, vihreä tabasco, suola ja pippuri).

Kaada seos pannulle ja levitä koko pannulle anna hyytyä kiinteäksi, älä tee kokkelia vaan paista "lätty".

Kun munakas on hyytynyt, lisää pekonit toiselle puolelle ja päälle herkkusienet, silppua sienten päälle ruohosipuli.

Käännä toinen puoli munakkaasta päälle ja laita lautaselle.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 237 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 63g89kcal7.8g0.2g6.4g0g
Soijakastike 1.2g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Herkkusieni 25g4kcal0.5g0.1g0.1g0.4g
Voi 19g136kcal0.2g0.1g15.2g0g
Pekoni, Pirkka, viipale 17,5g RAAKApainoarvot19g54kcal2.6g0.2g4.9g0g
Ruohosipuli 3.1g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Oliiviöljy 19g166kcal0g0g18.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana296g902kcal22.4g1.6g90.8g1g
Valittu annoskoko148g451kcal11.2g0.8g45.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna74g226kcal5.6g0.4g22.7g0.3g
Arvot/100g100g304kcal7.6g0.5g30.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235207