ARSKAN KASSLER

3 rkl hunajaa, 4 kukkurallista t-lusikallista fariinisokeria, 2 rkl karkea merisuola, cayennepippuria, valkosipulin kynsiä muutama, tilkka vettä.

Hierotaan lihan pintaan yöksi.

Seuraavana päivänä uuni 110-115 astetta ja 8-9h (1350g kassler).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 237 grammaa

As
AineksetMääräEnergiaPHRK
Viljaporsaan kassler (Snellman), annos 800g141g289kcal25.3g0g21.1g0g
Fariinisokeri4.2g17kcal0g4.2g0g0g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g3.1g10kcal0g2.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana296g631kcal50.6g13.2g42.2g0g
Valittu annoskoko148g316kcal25.3g6.6g21.1g0g
Annoskoko puolitettuna74g158kcal12.7g3.3g10.6g0g
Arvot/100g100g213kcal17.1g4.5g14.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=458307